Привіт друзі. Хочу замовити сайт для торгівлі. Підкажіть, як максимально дешевше такий задум можна реалізувати. Сайт дуже потрібний, але й грошей обмаль.
Створення інтернет-магазину
Сообщений 1 страница 5 из 5
Поделиться22022-10-01 20:29:13
Привіт друзі. Хочу замовити сайт для торгівлі. Підкажіть, як максимально дешевше такий задум можна реалізувати. Сайт дуже потрібний, але й грошей обмаль.
Скористайтесь конструктором сайту. Так ви зможете швидко і самостійно створити свій інтернет-магазин швидко готовий для роботи.
Поделиться32022-10-02 22:40:47
Я думаю, для вас найкращий варіант - створення інтернет-магазину https://shop-express.ua/ на конструкторі сайтів. В компанії Shop-Express вам допоможуть створити його, налаштувати, щоб ви могли протестувати його в роботі. Дається пробний безплатний період у 7 днів, за цей час побачите всі переваги й зможете замовити послугу для постійної роботи.
Отредактировано Андрей Макарченко (2022-10-02 22:41:31)
Поделиться42022-10-10 13:50:55
Вам в любом случае нужна разработка сайта к слову по этому поводу вам стоит обратится к компании estetic web-design это агенство полного цикла, которое может вам сделать сайт и оптимизировать его под ваши потребности. Так что тут все просто
Поделиться52022-11-21 14:05:02
А мне нужно сейчас сделать перевод сайта . Кто делал перевд на другой язык ? К кому обращались ?