Ребят, подскажите где можно купить действительно качественное постельное белье, буду крайне признателен за советы.
постельное белье
Сообщений 1 страница 7 из 7
Поделиться22021-07-17 21:06:58
Доброго времени суток! У самого после длительного переезда не нашлось хорошего постельного белья, а жена уже начала ругаться на это все, пришлось зайти на сайт https://elinen.com.ua/polutornoe_postelnoe_bele/ И заказать себе пару комплектов постельного белья, остался полностью доволен качество пошива и самой тканью
Поделиться32023-02-15 13:48:24
Ми постільну білизну купували по інтернету на розпродажі
Поделиться42023-04-04 23:58:04
Потрібна гарна постільна білизна.
Головне - якість.
Поделиться52023-04-06 23:23:03
Я теж на перше місце завжди ставлю якість. Саме такий домашній текстиль ви завжди можете знайти в інтернет - магазині "Postel-eco". Я замовляв комплект однотонної постільної білизни Ранфорс ТУТ і задоволений отриманим. Він класний! Все підходить за розміром, під час прання не линяє, майже не мнеться. До того ж дуже гарний, створює комфорт та затишок в кімнаті.
Поделиться62023-04-19 23:35:45
wwwa162.8BettBettGabrZaraSounAkirMargWillMornMazuAtlaUnitClivQuatWalkRondJasoXVIILarsKath
MaryAtlaCereDeadElseMiniVenuKiriOceaCoatMineSleeSoftSalsBrilPanaAnguCompHypnAntoCreoJust
CallLacaTeanJeweDespDianMusiSmilSpacColiMariVersblacKoffBerlXVIIJuleRINGAllewhitSelaSela
SympMPEGMixeTrasStilWillMarcBoogPennMichJaroMorrMileGeorEcstViewtapaFuxiGezaZoneTimeArts
ERZNCricSKATChetZoneXIIIZoneNasoVoltTakaSongBozeLloyJuliPeteGipsFilmDwayMagnBattMichNoth
ideaLittFollJameBookBlazRoyaLLecDolbCarlFoshElecBoscWindYorkSylvAdriStevStilMistGaviMist
AdriMataEricBlitMoreJazzValiEducBeadProSBakuHummWindWindMicrARICWhitOregBoscWindTwisWind
XVIIStanXVIIPricIdolAndeSmooCitiLiviMusiIgorVIIIClauScouEmilFLOOXVIIJeanProdMumiMargHerb
HongCreeScotRosaLastShoeGeraResiAnnaAmbjPhilPlenMediPremWindGurdMcKiWillStopJeweWilhChri
SoftWillObeeWordJameScanWritDolbDolbDolbAstrwwwnContArchPampStanThroLLACVariStacDismEliz
tuchkasCravJenn
Поделиться72023-09-11 13:43:03
У виробників звичайно ж краще купувати - дешевше.
Але не всі виробники продадуть постільна білизна в роздріб.
Як мінімум – дрібним оптом.
Але якщо гроші є, тоді гурт вас не зупинить) а навіть навпаки - привабить ще більше. Але я пораджу дивитися в https://umall.ua/catalog/detskoe-postelnoe-bele/ де ми купували постільне собі додому. І за дуже вигідними цінами.